020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

Hairstylisten gezocht

Vacatures

JOIN US

TOP HAIRSTYLIST

Ben je een getalenteerde haarstylist en op zoek naar een nieuwe kans om je vaardigheden te laten zien? Zoek niet verder dan onze vacature hairstylist.

We zijn momenteel op zoek naar top haarstylisten om ons team te versterken en ons te helpen uitzonderlijke service aan onze klanten te bieden. We zijn er we trots op dat we de nieuwste trends en technieken in de haarindustrie voorblijven. Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde stylisten die gepassioneerd zijn door hun vak en graag willen leren en met ons mee willen groeien.

Ons team bestaat uit enkele van de meest getalenteerde en creatieve haarstylisten in de branche en we zijn op zoek naar toptalent om zich bij ons aan te sluiten.

Als haarstylist in onze salon heb je de mogelijkheid om met een breed scala aan klanten te werken, van mensen die op zoek zijn naar klassieke kapsels tot mensen die gedurfde en avontuurlijke stijlen willen. Je krijgt ook toegang tot de nieuwste tools en producten om je te helpen de best mogelijke resultaten voor onze klanten te behalen.

We zoeken kandidaten met een sterke basis in haarstylingtechnieken en een scherp oog voor detail. Je moet ook goed onder druk kunnen werken en uitstekende communicatieve vaardigheden hebben, aangezien het opbouwen van sterke relaties met klanten een belangrijk onderdeel van onze salon is.

In ruil voor je harde werk en toewijding bieden we een competitief salarispakket, doorlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een ondersteunende en gezellige teamomgeving. Als je een getalenteerde haarstylist bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan horen we graag van je! Solliciteer nu en zet bij ons de volgende stap in je carrière.

Stuur jouw motivatiebrief + C.V. per e-mail naar eigenaresse Necla Gokalp via info@mastersofhair.nl

team-mastersofhair-800
error: Content is protected !!