020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

WENKBRAUWEN-KIN-BOVENLIP

Threading

threading-gezicht-amsterdam

Weg met donshaar

Touwtechniek

Als je dan toch bij ons bent, dan is het fijn om ook gelijk je gezichtshaar door ons te laten verwijderen.

Masters of Hair biedt eersteklas threading-behandelingen voor:

  • gezicht
  • wenkbrauwen
  • bovenlip
  • kin

Threading is een populaire ontharingstechniek die al eeuwenlang wordt gebruikt in Zuid-Azië en het Midden-Oosten. Het is een veilige, zachte en effectieve manier om ongewenst haar van je gezicht te verwijderen, waardoor je er glad en onberispelijk uitziet.

Onze threading-behandeling omvat het gebruik van een dunne katoenen of polyester draad om het haar vanaf de wortel te verwijderen. De draad wordt gedraaid en over de huid gerold, waardoor het haar vast komt te zitten en naar buiten wordt getrokken. Deze techniek is nauwkeurig en stelt ons in staat om zelfs de kleinste haartjes te verwijderen, wat resulteert in een schonere en meer gedefinieerde look.

Threading is een uitstekend alternatief voor andere ontharingsmethodes zoals harsen en epileren. Het is minder pijnlijk en veroorzaakt minder huidirritatie, waardoor het een perfecte optie is voor mensen met een gevoelige huid. De resultaten kunnen tot vier weken aanhouden en bij regelmatige behandelingen kunt u na verloop van tijd zelfs een vermindering van de haargroei zien.

In onze salon zijn onze threading-specialisten hoog opgeleid en ervaren in deze techniek. We gebruiken alleen garen van de hoogste kwaliteit en houden ons aan strikte hygiënenormen om een ​​veilige en comfortabele ervaring te garanderen.

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om ongewenst gezichtshaar te verwijderen, kijk dan niet verder dan onze threading-behandelingen.

Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf het verschil!

error: Content is protected !!