020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

Meet the Masters

Team

beste-kapper-amsterdam

Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn een hecht en gemotiveerd team, dat is geschoold met de beste technieken en op de hoogte is van de nieuwste trends. Ons team is een mix van verschillende nationaliteiten. Dit zorgt voor een goede dynamiek en vrolijke vibe. Doordat elke hairstylist moderne vakkennis uit een ander land met zich mee brengt, hebben we een grote diversiteit van de beste kapperstechnieken uit alle delen van de wereld in onze salons. Dit werkt bovendien zeer inspirerend.

We werken graag samen en houden op z’n tijd van een grapje. Hierdoor is de sfeer goed en informeel. We staan open voor elkaars ideeën, maar tegelijkertijd heeft ieder zijn/haar eigen stijl en creativiteit. We overleggen veel om samen tot het beste resultaat te komen, daardoor zijn we goed op elkaar ingespeeld.

Op het moment dat je een afspraak maakt, kun je eventueel zelf jouw hairstylist kiezen.

=

NECLA

Owner - Allround Top Hairstylist

NECLA

Owner - Allround Top Hairstylist

 

Al zolang zij zich kan herinneren heeft ze een passie voor haar. Necla begon haar reis in de wereld van hairstyling al op 17-jarige leeftijd door zich in te schrijven voor een kappersopleiding in Alkmaar.

Drie decennia later is ze trots op haar twee kapsalons, waar ze heel veel energie en liefde in stopt. Haar passie voor dit ambacht blijft onverminderd groot, aangezien ze enorm veel plezier beleeft aan het verbeteren van de schoonheid van klanten.

Gespecialiseerd in trendy kapsels, bruidskapsels, bruidsmake-up, threading en haarkleuring, gaat ze altijd 100% voor elke uitdaging die op haar pad komt.

=

TIMOTHY

Manager - Allround Top Hairstylist

TIMOTHY

Manager - Allround Top Hairstylist

Timothy is een uitzonderlijke haarstylist uit Zuid-Afrika. Hij startte zijn kapperscarrière al op zijn 18e. Hij is een veelzijdige professional die zijn vak heeft aangescherpt door te trainen met gewaardeerde internationale stylisten en gerenommeerde merken.

Hij heeft met name samengewerkt met L’Oreal Professional als ID-artiest en zich ondergedompeld in de nieuwste trends op het gebied van kleur- en kniptechnieken.

Zijn passie ligt in het accentueren van de mooiste kenmerken van zijn klanten terwijl hij hun persoonlijke stijl omarmt. Hij geeft klanten een echte confidence boost door middel van zijn prachtige creaties.

=

SABRINA

Allround Top Hairstylist

SABRINA

Allround Top Hairstylist

 

Sabrina is een haarstylist met een grote passie voor het kappersvak sinds haar 18e jaar. Waar de meeste meisjes ervan droomden prinses of popster te worden, koos Sabrina voor een opleiding tot hairstylist in Amsterdam. Ze deelde ook haar kennis als docent aan dezelfde kappersschool.

Ze gaat graag de uitdaging aan om oplossingen te vinden voor klanten die thuis met hun haar hebben geëxperimenteerd. Of het nu gaat om een ​​kleurcorrectie of een restyle, ze haalt er plezier uit om uitstekende resultaten te leveren.

Heren knippen vindt ze een leuke uitdaging. Gedreven door perfectionisme zorgt ze dat elke klant met een zelfverzekerd en tevreden gevoel vertrekt.

=

ISABELLA

Allround Top Hairstylist

ISABELLA

Allround Top Hairstylist

 

Isabella heeft een passie voor creativiteit en een voorliefde om mensen zich mooi te laten voelen. Ze volgde de kappersopleiding in Amsterdam 25 jaar geleden en heeft sindsdien haar vaardigheden en expertise met vele trainingen aangescherpt.

Met een glimlach creëert ze een gastvrije sfeer voor klanten. Isabella is gespecialiseerd in knip-, kleur- en föhntechnieken en de artistieke flair van Isabella komt tot uiting in elk kapsel dat ze maakt. Of het nu gaat om een ​​trendy, edgy snit of een levendige, opvallende kleurtransformatie, ze benadert de visie van elke klant met aandacht voor detail.

=

KENAN

Allround Top Hairstylist

KENAN

Allround Top Hairstylist

 

Kenan wordt door collega’s “the king of blow drying and coloring” genoemd. Hij kan het haar van elke vrouw transformeren in een kunstwerk. Hij leerde het kappersvak in Syrië en heeft inmiddels 22 jaar werkervaring. Zijn  kalme persoonlijkheid zet de perfecte toon voor een ontspannen salonervaring.

Met zijn talent voor highlights, babylights, balayage en face framing, is Kenan de go-to stylist voor diegenen die op zoek zijn naar een prachtige look.  Kenan’s passie voor haarstyling is zichtbaar in elke lok die hij aanraakt. Hij blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Zijn toewijding om de beste resultaten te leveren heeft hem een ​​trouwe aanhang opgeleverd.

=

PIETRO

Allround Top Hairstylist

PIETRO

Allround Top Hairstylist

 

Met meer dan tien jaar ervaring als getalenteerde haarstylist, brengt Pietro een unieke mix van creativiteit en expertise naar elke klant die hij knipt.

Hij leerde het vak bij de gerenommeerde Fashion Lab Gallery in Napels, Italië. Al op driejarige leeftijd vlechtte hij vakkundig het haar van zijn moeder. Vanaf dat moment was het duidelijk dat hij voorbestemd was om mensen er mooi uit te laten zien en zich mooi te laten voelen.

Zijn creatieve aard komt tot uiting in zijn vermogen om prachtige kapsels voor bijv. bruiloften en feesten te maken, zodat elke bruid zich op haar speciale dag als een stralende koningin voelt.

=

LEIDY

Allround Top Hairstylist

LEIDY

Allround Top Hairstylist

 

Leidy is een gepassioneerde haarstylist met buitengewoon talent voor het ontwerpen van nieuwe looks. Haar reis in de wereld van haarstyling begon al op 4-jarige leeftijd, toen ze onbevreesd met een schaar het haar van haar geliefde poppen knipte.

Ze zat op de hairstylist academie, Centro Beta Peluqueria Estética in San Sebastian, Spanje. Sindsdien heeft ze 12 jaar ervaring in de kappersbranche.

Leidy benadert elk kapsel als een kans om haar creativiteit de vrije loop te laten en de unieke schoonheid van elke klant naar boven te halen. Met haar scherpe oog voor detail en aangeboren gevoel voor stijl belichaamt ze echt de titel van een ‘haircut designer’.

FABIO

Allround Top Hairstylist

FABIO

Allround Top Hairstylist

 

Fabio is een gepassioneerde en ervaren hairstylist met buitengewoon talent voor het ontwerpen van nieuwe looks. Hij is geboren en getogen in Napoli en met Italiaanse passie en vakmanschap creëert hij magische kapsels. Fabio haalt zijn inspiratie uit de internationale kapperswereld en van de straat. Dit levert een mooi mix op van urban kapsels. Door zijn kalme karakter voel je je al snel op je gemak in zijn stoel. Zijn doel is om jou tevreden en met een mooi kapsel de deur uit te laten gaan.

error: Content is protected !!