020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

Haar verven

Hair coloring

KLEUR EXPERTS

kleurspecialisten

Zin in een nieuwe look? Kies voor de prachtige kleuren van Schwarzkopf Professional. De kleurspecialisten van Masters of Hair zijn optimaal getraind in het verven van haar en gebruiken moderne verftechnieken zoals balayage, highlights, faceframing en airtouch.

Tijdens de gratis intake bekijken we uitvoerig de conditie van jouw haar en adviseren we je over de kleur m.b.v. kleurstalen en voorbeelden. Na egale kleuring kunnen we jouw uitgroei periodiek bijwerken met slechts een uitgroeibehandeling. Het is dan niet nodig om je haar weer helemaal te kleuren. Dit is beter voor de conditie van jouw haar en portemonnee!

Kortom, wil jij jouw haar laten blonderen, laten verven in een warme bruintint of elke andere levendige kleur? Maak dan een afspraak met een colorpecialist van Masters of Hair Amsterdam & Amstelveen.

haircoloring-copper-red
balayage-kapper-amsterdam

balayage blond – balayage bruin

Balayage

Op zoek naar een trendy haarkleurtechniek? Balayage is misschien precies wat je nodig hebt! Bij deze techniek wordt de haarkleur op de lokken aangebracht om een ​​natuurlijke, sunkissed look te creëren. Balayage is een onderhoudsarme manier om diepte en dimensie aan je haar toe te voegen zonder dat je het vaak hoeft bij te werken. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele of gedurfde verandering, balayage kan je helpen om de perfecte look te bereiken. Boek vandaag nog een afspraak met onze ervaren colorist om de schoonheid van balayage zelf te ervaren.

Top 10 meest gestelde vragen over balayage

highlights bruin haar – highlights blond

Highlights

Wil je wat lichte dimensie toevoegen aan je haar? Probeer eens highlights! Deze populaire haarkleuringsmethode kan je look transformeren en je een frisse, nieuwe stijl geven.

Highlights zijn de perfecte manier om diepte, dimensie en helderheid aan je haar toe te voegen. Met highlights creëren we lichtere tinten door uw haar, waardoor een natuurlijk sunkissed effect ontstaat. Of je nu een subtiele verbetering of een gedurfdere transformatie wenst, ons team zal de highlights aanpassen aan jouw unieke kenmerken, huidskleur en persoonlijke stijl.

Sun-kissed plukken kunnen worden bereikt met een techniek die ‘babylights’ wordt genoemd en die een delicaat vleugje highlights geven, waardoor een zomers effect ontstaat zonder merkbaar contrast. Het is alsof je haar van nature lichter is geworden door de hele zomer op het strand te hebben doorgebracht, zonnebadend. Babylights zijn strategisch geplaatst rond het gezicht en de kruin, bestaande uit fijne, ingetogen strepen. Zelfs de uiteinden kunnen zacht worden verlicht met een tint die twee tonen lichter is dan de basiskleur. Deze fijne babylights doen wonderen door je kapsel nieuw leven in te blazen en je algehele look op te frissen, zelfs als je geen fan bent van uitgebreide haarkleuring. Interessant genoeg is deze techniek ook verbluffend voor grijs of wit haar, blaast het leven in matte lokken en voegt een prachtig 3D-effect toe.

highlights-lowlights

Face framing highlights

Face framing

Face framing is een kleurtechniek waarbij onze haarstylisten highlights rondom je gezicht zetten. Dit zorgt voor een natuurlijk lijstje rondom je gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt. Deze haartrend heet ook wel money piece, omdat je met enkele highlights een subtiele nieuwe look creëert.

Op zoek naar een manier om je natuurlijke kenmerken en je kapsel te verfraaien? Overweeg face framing in onze kapsalon! Onze deskundige hairstylisten zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte looks die jouw unieke gezichtsvorm flatteren en je beste eigenschappen naar voren brengen.

faceframing-kapper-amsterdam
airtouch-highlights-amsterdam

Wat is airtouch?

Airtouch

AirTouch Balayage. Deze nieuwe techniek die de ‘normale’ balayage verbetert, of eigenlijk perfectioneert, zorgt voor een nog mooiere overloop in het kleuren van je haar. De techniek is razend populair in Los Angeles, New York City, Parijs, Dubai en vele andere wereldsteden, maar nu dus ook in Amsterdam.

Airtouch is de meest natuurlijke manier van haar kleuren. De naam zegt het eigenlijk al; het haar wordt aangeraakt door koude lucht. Iedereen heeft kortere stukjes tussen zijn of haar haar zitten. Met een speciale airtouch föhn worden de langste haren gescheiden van de kortere haren en daarna worden de langste haren voorzien van een frisse, andere kleur.

Het resultaat is altijd even verbluffend als spectaculair: je voorkomt vooral dat je té blond wordt of dat de nieuwe kleur een andere kleur overlapt. Oftewel alleen de haren die een andere kleur nodig hebben, worden ook daadwerkelijk voorzien van die kleur. Geen overbodig werk, altijd goed resultaat.

Maak snel een afspraak met een van onze airtouch specialisten.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen

Met wenkbrauwverf zorg je ervoor dat je wenkbrauwen goed naar voren komen. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen, waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Vooral de uiteinden van de wenkbrauwen zijn vaak dunner, waardoor je ze bijna niet ziet.

wenkbrauwen-verven-kapper-amsterdam
error: Content is protected !!