020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

Hair extensions laten zetten

Hair extensions

100% ECHT HAAR

Hairextensions

Bij Masters of Hair kun je terecht voor extensions laten zetten. Onze hairstylisten zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het aanbrengen van diverse soorten hair extensions.

Onze hairextensions zijn van de beste kwaliteit en zijn in verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar. De lengtes variëren van 30 cm tot 60 cm en we hebben 20 verbluffende kleuren die perfect passen bij jouw natuurlijke haarkleur.

Onze hairextensions van het merk Double True zijn gemaakt van 100% mensenhaar van de hoogste kwaliteit, dat zorgvuldig is geselecteerd. Alle haren zijn in dezelfde richting uitgelijnd en dubbel getrokken. Dit betekent dat onze extensions vol zijn tot in de punten, er volledig natuurlijk uitzien en een gladde, zachte textuur hebben die naadloos overgaat in je eigen haar.

Soorten hair extensions

Ons team van hairstylisten helpt jou graag om de perfecte extensies voor je te vinden. Zij zullen jouw haartype beoordelen en de beste uitbreidingsopties aanbevelen die bij jouw behoeften passen. Kleurafstemming: we besteden veel zorg aan het afstemmen van de kleur en textuur van de extensions om naadloos over te gaan in jouw natuurlijke haar. Dit zorgt voor een vlekkeloos en natuurlijk ogend resultaat.We bieden ook een reeks verzorgings producten en accessoires om je te helpen jouw extensions te onderhouden en er op hun best uit te laten zien.

Werkwijze

  • Intake; tijdens de gratis intake bekijken we jouw haartype en haarkleur, zodat we kunnen adviseren welk type extensions, welke kleur en lengte bij jou passen. Tevens ontvang je een prijsopgave. Na jouw akkoord worden de hair extensions direct besteld (aanbetaling 50%) en een tweede afspraak wordt ingepland.
  • Tweede afspraak; de hairextensions worden gezet en je haar wordt mooi gestyled.
hair-extensions-laten-zetten
hair-extensions-blond-amsterdam

Haarverlenging

Keratine bonding

Onze keratine bond extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijke keratine. Onze Remy en Double Drawn extensions zijn tot in de puntjes vol met natuurlijke uiteinden en hebben een natuurlijke stijle haartextuur.

Kiezen voor bonded hair extensions wordt beschouwd als een traditionele manier om lengte aan je haar toe te voegen. Aan het einde van een haarlok wordt de extensie bevestigd met een keratinebinding. Een hete tool wordt vervolgens gebruikt om de extensie met je natuurlijke haar te versmelten.

Elke extension weegt 0,8 tot 1 gram (gebaseerd op een lengte van 50 cm) en is verkrijgbaar in meer dan twintig natuurlijke kleuren, met lengtes van 40, 50 of 60 cm. De haartextuur is van nature steil, waardoor je een onberispelijke, moeiteloze look krijgt.

keratine-binding-extensions-haarverlenging

Onzichtbaar

Tape extensions

Invisible Tape extensions

Onze Invibisle Tape Extensions zijn zoals de productnaam al aangeeft onzichtbaar.

Het haar is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Het haar is vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur.

De tapes zijn gemaakt van 100% Echt Indiaas Remy haar. De extensions zijn verkrijgbaar in 40 of 50 cm en in 10 prachtige kleuren waaronder de Frozen Nude Ombré.

Elke extension weegt 0,8 tot 1 gram (gebaseerd op een lengte van 50 cm) en is verkrijgbaar in meer dan twintig natuurlijke kleuren, met lengtes van 40, 50 of 60 cm. De haartextuur is van nature steil, waardoor je een onberispelijke, moeiteloze look krijgt.

tape-extensions-amsterdam

Haarmat – Weft

Weave extensions

Een hair weave, ook wel weft of haarmat genoemd, is een strook haar van 50 cm breed en 50 cm lang. Het gebruikte haar is 100% authentiek Indian Remy Double drawn hair, dat vol is en natuurlijke punten heeft.

De weft wordt met microringetjes aan het haar bevestigd. Onze weave extensions zijn verkrijgbaar in 22 prachtige kleuren met een natuurlijke stijle haartextuur.

weave-extensions-haarmat-weft
weave-extensions-haarmat-weft

Uitneembare extensions

Clip-in extensions

Onze Clip-in Hair Extensions zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar tijdelijke hairextensions. Deze extensions zijn 50 cm lang en zijn gemaakt van 100% echt Indiaas remy dubbel getrokken haar en hebben gebruiksvriendelijke clips die stevig aan je natuurlijke haar worden bevestigd.

De extensions zijn dik en vol van wortel tot punt en hebben een natuurlijke rechte textuur. Met 8 afzonderlijke onderdelen kunnen ze eenvoudig worden aangepast en individueel worden gebruikt. We bieden een brede selectie van meer dan vijftien prachtige tinten om uit te kiezen.

Ervaar vandaag nog de schoonheid van onze Clip-in Hair Extensions!

Zonder lijm of hitte

Micro ring extensions

Deze extensions zijn gemaakt van hoogwaardige menselijke haarstrengen die zijn bevestigd met kleine metalen ringetjes. In tegenstelling tot traditionele methodes die lijm of hitte vereisen, worden microring extensions aangebracht zonder agressieve chemicaliën of schade aan uw natuurlijke haar. Dit maakt ze een veilige en duurzame oplossing om de gewenste look te bereiken. Het bevestigen van microring hairextensions is een nauwgezet proces dat de expertise van onze bekwame hairstylisten vereist.

Je haar wordt zorgvuldig in secties verdeeld om een ​​stevige basis te creëren voor het bevestigen van de extensions. Deze stap zorgt ervoor dat de extensions gelijkmatig worden verdeeld en goed worden verankerd. Elke microring extension wordt zorgvuldig op een klein deel van je haar geplaatst nabij de wortel. De verlengstreng wordt door de ring geregen en onze stylist gebruikt professionele gereedschappen om de ring op zijn plaats te houden. Het proces wordt herhaald totdat alle gewenste extensions zijn bevestigd. Zodra de extensions stevig op hun plaats zitten, mengen onze hairstylisten ze vakkundig met je natuurlijke haar, waardoor een naadloze integratie wordt gegarandeerd. Vervolgens knippen en stylen we de extensions om de gewenste lengte en vorm te bereiken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen enkele maanden meegaan met de juiste zorg en regelmatige onderhoudsbezoeken aan onze salon.

micro-ring-hair-extensions
error: Content is protected !!