020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

KAPSALON AMSTERDAM & AMSTELVEEN

Over ons

necla-portret

Eigenaresse Necla Gokalp

Geschiedenis

De geschiedenis van Masters of Hair gaat terug tot 2020 toen Necla Gokalp, een visionaire ondernemer en gepassioneerde hairstylist, Hairblitz Kapsalon kocht, gelegen aan de Brink 50 in Amstelveen.

Hairblitz was al een geliefde kapsalon maar door Necla’s expertise en niet-aflatende toewijding onderging Hairblitz Kapsalon al snel een transformatie.

Necla had er altijd van gedroomd om een ​​salon te creëren die niet alleen uitzonderlijke haardiensten zou leveren, maar ook een onvergetelijke ervaring zou bieden aan elke klant. Onder haar eigendom bloeide Hairblitz Kapsalon en trok een steeds groeiend klantenbestand aan. Necla’s nauwgezette aandacht voor detail, innovatieve technieken en toewijding aan klanttevredenheid oogstte brede erkenning binnen de branche.

Gevoed door het opmerkelijke succes van haar eerste salon, zette Necla in juni 2023 een grote stap voorwaarts door haar tweede kapsalon te openen in het bruisende Amsterdam.

Om haar eigen visie en eenheid van haar groeiende bedrijf te weerspiegelen, besloot Necla om beide salons te rebranden met een nieuwe naam, nu bekend als Masters of Hair.

De lancering van de tweede salon in Amsterdam stelde Necla en haar team in staat om hun bereik uit te breiden en hun ongeëvenaarde diensten en warme sfeer naar een nieuwe klantenkring te brengen. Beide Masters of Hair salons staan ​​synoniem voor cutting-edge hairstyling, persoonlijk advies en een sfeer die stijl en comfort uitstraalt. Necla’s toewijding om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, te investeren in voortdurende training voor haar team en gebruik te maken van hoogwaardige producten, heeft de reputatie van de salon bestendigd als dé kapsalon voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en een unieke hoogwaardige salon ervaring.

error: Content is protected !!