020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

FÖHNEN-PERMANENT KRULLEN-BRUIDSKAPSELS-BRUIDSMAKEUP

Hair styling

Wat is jouw haarstijl?

Get your style

Ben je op zoek naar een goede kapper in  Amsterdam om jouw haar te laten stylen? Masters of Hair, biedt een scala aan diensten om jou te helpen er op je best uit te zien en je goed te voelen. Zoals föhnen, permanent krullen, maar ook bruidskapsels & bruidsmakeup.

Of je nu je haar wilt laten föhnen of een volledig bruidskapsel en bruidsmakeup nodig hebt, bij Masters of Hair ben je aan het juiste adres.

Een van onze meest populaire behandelingen is het föhnen, waardoor jouw haar er glanzend, glad en volumineus uitziet.

Onze ervaren hairstylisten gebruiken de hoogwaardige producten van Authentic Beauty Concept om een moderne ​​look te creëren die is aangepast aan jouw wensen. 

Als je op zoek bent naar een meer dramatische transformatie, overweeg dan een blow-out of permanent. Als je krullen of golven aan je haar wilt toevoegen, kan een permanent je de perfecte textuur en body geven.

haarstijl-vrouw
haar-kleur-roze
föhnen-amsterdam

volume-glad-natuurlijk golvend

Föhnen

Bij Masters of Hair bieden we een breed scala aan föhntechnieken om je haar er fantastisch uit te laten zien. Onze bekwame hairstylisten zijn getraind in de nieuwste haartrends en technieken om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke blowdry krijgt.

Klassieke föhntechniek

Dit is de meest populaire techniek, waarbij een ronde borstel wordt gebruikt om volume en een gladde, gepolijste afwerking te creëren. Onze stylisten gebruiken hoogwaardige haarproducten van Authentic Beauty Concept om ervoor te zorgen dat je haar de hele dag glad en glanzend blijft.

Root lift techniek

Voor wie meer volume wil, gebruiken we een kleine ronde borstel om het haar bij de wortels op te tillen, waardoor een vollere, veerkrachtigere look ontstaat. Onze stylisten gebruiken een combinatie van technieken en producten om ervoor te zorgen dat uw haar langer gelift en volumineus blijft.

Beachy waves-techniek

Als je wat textuur aan je haar wilt toevoegen gebruiken we een krultang of staaf om losse, warrige golven te creëren die er moeiteloos en strandachtig uitzien. Onze stylisten gebruiken verschillende technieken en producten om ervoor te zorgen dat je golven de hele dag op hun plaats blijven.

Strakke en rechte techniek

Voor een meer gepolijste look gebruiken we een stijltang om het haar recht te trekken, waardoor een gladde, glanzende afwerking ontstaat. Onze stylisten gebruiken hoogwaardige hittebeschermende producten om je haar te beschermen tegen hitteschade en ervoor te zorgen dat je haar glad en glanzend blijft.

Curly föhntechniek

We gebruiken een diffuser om krullend haar te drogen, waardoor veerkrachtige krullen ontstaan. Onze stylisten gebruiken een combinatie van technieken en producten om ervoor te zorgen dat je krullen de hele dag goed blijven zitten en er fantastisch uitzien.

permanent krullen

Permanent

Ben je het steile, futloze haar beu? Wil je wat veerkracht en volume aan je lokken toevoegen? Onze kapsalon is er om te helpen met onze permanentbehandelingen!

Permanent krullen zijn weer in de mode en zijn een geweldige manier om je haar te transformeren. Maar maak je geen zorgen, dit zijn niet de permanenten van je oma!

Onze kapsalon maakt gebruik van de nieuwste technieken en producten om prachtige, natuurlijk ogende krullen of beachy golven te creëren.

Als je steil haar hebt en wat krul wilt toevoegen, bieden we zowel traditionele rolpermanent als vormpermanent aan. Roller permanenten gebruiken klassieke rollers om een ​​meer gedefinieerde krul te creëren, terwijl shaper permanenten een modernere techniek gebruiken om een ​​lossere “beach wave” te creëren.

Welke permanent u ook kiest, onze deskundige hairstylisten helpen je de perfecte look te creëren. We houden rekening met jouw haartype, gezichtsvorm en persoonlijke stijl om ervoor te zorgen dat je onze salon met een zelfverzekerd en mooi gevoel verlaat.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog je afspraak en bereid je voor op prachtige, permanente krullen!

permanent-krullen-mannen
permanent-krullen-vrouwen
error: Content is protected !!