020-331 3440 Ams | 020-889 4021 A'veen info@mastersofhair.nl

KLANTENSERVICE

LEVERING & RETOURNEREN

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: € 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 6,25 voor bestellingen onder de € 60,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Producten die zijn gekocht in één van onze salons kunnen niet worden geretourneerd.

Producten die zijn gekocht in onze webshop kunt u tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren (wettelijke bedenktijd kopen op afstand). Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mastersofhair.nl.

Aan het retourneren van producten zijn echter wel de volgende voorwaarden aan verbonden:

  • De verzendkosten van retourzendingen komen voor uw eigen rekening en worden eventueel in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.
  • Producten die u wilt retourneren dienen ongebruikt en ongeopend te zijn en voorzien te zijn van hun originele onbeschadigde verpakking.
  • Het product dient zonder schade bij ons afgeleverd te worden.
  • Indien u het product wil omruilen voor een ander product zullen wij opnieuw verzendkosten in rekening brengen.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor verlies en/of schade bij de retourzending. Aanbevolen wordt om de zending aangetekend of met een track & trace code te versturen.
  • Bij schade dient u ons een e-mail + foto van het beschadigde product te sturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product door ons in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@mastersofhair.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

error: Content is protected !!